5 jun
5 juni 2021
Amsterdam

‘Probeer het uit en dan opnieuw aan te zetten’.

Hoe vaak hebben we dit advies niet gekregen als onze computer het niet deed? Door de Covid-19 uitbraak werd onze economie op hardhandige en dramatische wijze uitgezet. Het virus kost duizenden levens en banen, en dwong ons in een isolatie te leven. Nu is het tijd om opnieuw op te starten. Het is tijd voor een reset! Maar wat willen we anders in onze ‘na corona’ economie?

Op zaterdag 5 september gaan Joseph Stiglitz (Nobelprijswinnaar), Lodewijk Asscher, Carlota Perez, Diederik Samsom en nog veel meer experts met elkaar in gesprek op een spannend nieuw platform.

Bekijk hier het volledige programma!

Ook brengen we – binnen de geldende coronarichtlijnen – een aantal mensen bij elkaar in de circulaire eventlocatie Amsterdome. Hier spreken we over de vraag hoe we onze economie en onze maatschappij weer kunnen herstarten na corona, en welke keuzes we moeten maken in een politiek jaar van Tweede Kamerverkiezingen.

Doe mee!

Het is tijd voor een reset! Meld je aan en blijf op de hoogte. Je kunt het congres online volgen. De conferentie wordt georganiseerd door de progressieve Europese familie; Socialists & Democrats, the Party for European Socialists, the Foundation for European Progressive Studies, de Wiardi Beckman Stichting en de PvdA.